AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je podela budžeta Jelene Ilić Marinković. Ona je povela rat na više frontova, bljuje vatru po Žani i Kačavendi koje je udruženim snagama urnišu na osnovu fizičkog izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jednom ću da napomenem kada sam delila budžet, pola sata si govorila o mom bivšem partneru kao kriminalcu, za to ćeš da odgovaraš na sudu, a tada si ponudila da ga upoznaš jer kad si videla slike, verovatno ti se dopao. Tako da dro*o i rešu ozbiljni bolje ti je da ćutiš -rekla je Kačavenda.
Od kad se dozvoljavaju ovakve pretnje od ovog glavatog bolesnika, sad nam preti da će neko da nam polomi zube. Još jedna pretnja u redu od ove bolesnice - dodala je Jelena.
Podela budžeta je bila jako dosadna i sad će gospođa da nam objasni ko je šta pogrešio u životu, a ona je devica -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

I dalje mislim da ovaj degenerik nosi neko tradicionalno ime kojeg se stidi jer je isfrustrirana teško i toliko je poremećena. Izgleda kao osoba koju kupe sa mosta i košta kao jedna kutija cigareta, jeftina, oronula žena, u strahu od svoje prirode i svega sa čim je rođena. Viđa se sa ljudima sa niskom platežnom moći, Ivan i ja kad smo ušli ovde ljudi su joj se podsmevali napolju za njene izjave. Ima mršave rahitične noge, preti paljenjem stana, bila je sa mužem, a je*e se sa strane. Zamislite čoveka koji sam sebe nazove indijanac, zamislite taj profil koji oženi ovako jeftinu ženu. Nesrećnica koja je promenila lični opis, kako bi skrenula pažnju sa svoje nakazne face, ne tušira se po mesec dana, zamislite da vam takav degenerik dođe u rijaliti i objašnjava o nekom intelektu, a nema osam razreda -rekla je Jelena.
Ovo je žena kojoj lopatom možeš da trpaš go*na u usta, nagovarala je muža da pljuje po bivšoj ženi koja ga je uzdigla, prodala bi se za deset evra -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi, imaš malograđanske fore, ispala si ljigava, dobacuješ ljudima koji me najgore vređaju u kući, a podsetiću te da su i tebe vređali, pričaju po kući da ti se Terza dopada i da si mu zato oprostila sve. Likovala si nada mnom ti koja si bila dobra šatro prema meni, nemaš izogovore za svoje ponašanje. Kako te nije sramota, do juče si me vređala u garderoberu. Zamisli da me ti nazivaš punoglavcem koja si imala 220 kila usuđuješ da mene vređaš -dodala je Jelena.

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š