AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je podela budžeta Ivana Marinkovića. Sukob Marinkovića sa Milenom Kačavendom i Žanom Omniom dosegao je epske razmere, ne zna se ko kome izgovara gnusnije uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče pretnji niko ti pretio nije, da je bilo drugačije ja ne bih prijaviila Bulića niti Anu -rekla je Kačavenda.
Je l' ti beše pretila žena Ane Bulića pa si išla da plačeš u policiji? Dve bolesnice i mafijašice. Ova Žana umislila da ima nekog mafijaša, pa može sa da se ku*či ovde. Isfrustirana si jer ti muž pije kafu sa Anom Ćurčić. Na čemu ti se zasniva učešće ovde, na vređanje mene i Ivana, ti si najveći blam - rekla je Jelena.
Džibe, bre mafijašice jedna na baterije, ti želiš da upoznaš mog supruga, je l' si mu ti neka k*es kombinacija pa da se brineš za njega. Šta je sa tobom gradonačelnice. Ustala si ovde da zaradiš pare za veštačku plombu. On te je odabrao zato što se sličan sličnom raduje -rekla je Kačavenda.
A tebe niko nikad nije izabrao, tebe samo čeka Samir napolju -dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vama ne pretim, vi meni sve vreme pretite. Ja bijem muškarce to mi je hobi -rekla je Kačavenda.
Ajde bre stoko raspala, babetino poremećena, mrziš ceo svet jer te niko neće, zato i jesi po rupama. Kleptomanka kradeš majice od 900 dinara - dodala je Jelena.
Zbog čega si opterećena mojim mužem, spominješ ga već mesec dana. Leskovac ajde sedi dole -odbrusila je Kačavenda.
Ja ne razumem taj uličarski rečnik, koja si ti dama, o svom polnom organom se izjašnjavaš najgnusnije, veću prljavštinu nisam videla -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š