AKTUELNO

Prešla u drugi "klan".

Na narednom snimku zadrugari su videli i čuli razgovor Marka Miljkovića i Ermine Pašović, a Ermina je pričala Marku šta joj je sve Anabela Atijas ispričala, kako je Luna Đogani izgledala kada ju je Marko ostavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta tema je ispričana već. Anabela mi je danas pojasnila u kakvom je stanju bila Luna, da joj se jedno oko spustilo, ja sam sve to prepričala Marku - navela je Ermina.
Meni se zamera kad kažem da je Luna psihički loše, to je neko stručan dao dijagnozu, nisam ja izmislila. Mora da se radi na tome da ona bude bolje, ali nažalost sama je to izabrala. Ja je ne opravdavam samo je razumem. Ne opravdavam ništa što je uradila, naročito prema meni, ja sam to najmanje zaslužila. Neka je i razmažena, neka je i glumica, ja ne mogu da ostanem imuna. Imam potrebu da se izvinim svojoj porodici i ljudima koji me podržavaju, ako sam ih razočarala žao mi je, ja sam jednostavno majka koja ima previše izražen taj instinkt - rekla je Anabela.
Sad je razumem, treba da se drži svoje ćerke, ne na mene, da me vređa i radi neke stvari koje ne mogu da verujem. To te razumem što si sad rekla, drži se toga i gledaj da joj pomogneš. Nećeš je pomoći ako mene napadaš. Raskinuli smo, ti se ogradi od Marka Miljkovića, nemoj da me bockaš i provociraš. Ne pominji i nemoj da mi dobacuješ. Posveti se svom detetu ostavi Marka na miru - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam i te kako mišljenje, samo nisam htela da ispoljavam. Ovde su bili sukobi između majke i ćerke, Marka i Lune, još da ja upadam, ne pada mi na pamet. Ja sam pukla i rekla da sam na Markovoj strani. On nije pogrešio. Najlakše je svaliti svu krivicu na njega - rekla je Ermina.
Izgleda da se uvlačiš u b*lju - dobacila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredilo je što su se Gagi i Anabela pomirili pa prešla kod Marka - naveo je Karić.
Ja Marka kapiram, on nju voli, ali ne pokazuje toliko, ima taj gard i vodi se time. Ja sam ubeđena da je voli i da je ne koristi. Anabela manipuliše - pričala je Ermina.
Mrš p*zda ti materina - odbrusila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne ispušta priliku da ga provocira za stolom. Luna njega voli, ali mogla je ispod jorgana da mu kaže to. On greši sa ovim raskidom. Niko ne sme da se suprotstavi Anabeli jer ona odmah prelazi u napad - istakla je Pašovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'