AKTUELNO

Teške reči za crnim stolom.

Ove subote zadrugari su dobili zadatak da glasaju za najarogantniju osobu u Zadruzi. Kada je red došao na Ivu Grgurić da iznese svoje mišljenje, došlo je do svađe sa Ninom Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni arogantnost uopšte nije pozitivna osobina. Ne mogu da verujem da kad god dobijemo ovakvo glasanje vi kažete da je to pozitivna osobina samo da vam neko ne bi zamerio. Treba biti arogantan ako imaš zaleđinu za to. Ovde mnogi nemaju zaleđinu za to. To su deca koja su se uzvezdila. Prva je Nina Babić. Pre neki dan ona i Mlađa su se svađali, bilo je vreme spavanja. Zamolila sam je dva puta da zaćuti. To je drsko i bezobrazno, neodgojeno, nevaspitano - rekla je Iva.
Iva, pazi šta pričaš jer mogu i ja da počnem da pričam. Sram te bilo! Makar me nisu terali da pu*im ku*ac. Klošarko jedna nevaspitana. Da mi ona morališe, gledaj joj facu, goblin. Nos joj kao pištolj za gorivo, pogledaj je na šta liči - ubacila se Nina Babić.
Druga osoba je Miona. Na početku rijalitija nije bila takva uopšte. Ona se tu totalno promenila. Čim joj nešto smeta ona počne da vređa. Ne mogu da verujem da neko sa 20 godina može da ispoljava tu mržnju. Ja sam sa dvadeset godina bila puna pozitive. I treća osoba je Milica Kemez. Uvek puca iz prazne puške - završila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.V.

#Iva Grgurić

#TV Pink

#Zadruga

<
'