AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Marko Janjušević Janjuš otkrio je da mu se Aneli smučila za sva vremena i da ne želi više da čuje njeno ime, ona skočila na njega zbog laži koje iznosi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Janjuš nije hteo da se slika sa tobom? -pitala je Aneli.
Nije prvi put da Ša pravi haos, nije hteo on ni za novu godinu da se slika, to je Janjuš, sa Majom i sa Jovanom bi se slikao ali kad je video mene i Uroša na popisu nije onda hteo ni sa kim. On ima dozu mržnje prema meni i znala sam da se neće slikati -rekla je Aneli.
Što se nisi slikao sa njom? -pitao je Milan.
Uopšte me ne interesuje, više nikome ne opraštam ništa i karakter mi neće biti labilan. Ja sam završio odnos i ne želim više niko da mi je spominje, stojim iza svega što sam rekao, ne interesuje me niko više ovde i to je kraj. Stavljena je tačka i ja tu ne nastavljam dalje. Lepo je napisao Sloba pesmu, sad u oči gledaj me kad iza leđa kažeš me, prema tebi bio sam na hleb da te mažem -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Bliži se kraj i ne verujem da me je ikada i voleo, mene njegove stvari više ni ne trebaju, može žena da priča šta oće. Ja ništa bacio nisam samo sam počistio rehab i idneo siku u radionicu -rekao je Janjuš.
Jel si ga prebolela? -pitao je Milan.
Ne mogu ništa više da ti kažem, ja sam do sad rekla svoje, totalno me je razočarao, on je jedan lažov, ja ću tek da počnem da pričam. Da sam ja njemu govorila da pati, laže nisam pevala nikakvu pesmu niti sam rekla da je tužan i da me snima kameru -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nasatvku...

Autor: N.Š