AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću, kako bi prokomentarisao haos Nenada Aleksića Ša za vreme vaskršnjeg fotografisanja.

Rekao sam Ša da je malo prenaglio sa reakcijom, bila je malo prenaglašena. U odnosu na one druge njegove je bilo više. Njega je iznerviralo što su oni njemu u fokusu delovali kao srećan par, njega je to iznerviralo. Miona je rekla da je gledala sa strane i da nije imala pojma gde čovek stoji. Maja Mionu ne podnosi, ne mislim da bi Maja stala na Mioninu stranu tek tako. Maja bi mi bila najrelevantnija, jer bi dočekala da nacrni Mionu. Ako neću, ne može Bog da me natera ni na kakvo slikanje. Kako vreme prolazi, mislim, rekao sam to i Ša, da ljubav je jednako i poštovanje, jer mi ljubav ne vidimo, ne možemo da pipnemo, niti možemo da stavimo u šerpu da jedemo. Možemo da kažemo da ona nema poštovanja prema Ša - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka sam lažov, je l' si prisustvovao što dođe do tih reakcija - skočio je Ša.
Njemu je to izgledalo kao da su par, a onda je ona počela da ga vređa. Miona ne ume ili ne želi, da nađe bilo koju vrstu pristupa - rekao je Marko.
Ja nisam navikao da me neko vređa - skočio je Ša.
Nemoj svoje ludačko ponašanje da opravdavaš ovim. Ja sam pobegla kada je počeo da viće po dvorištu, jer me je bilo sramota. Pitala sam ga dva puta da prestane da viče, kada je nastavio, rekla sam mu to- rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali čekaj, zar ne gledaš da smiriš situaciju?! I da ne možeš da ga smiriš, je l' misliš da će uvrede da smire ili da pogoršaju - pitao je Ša.
Meni je lakše kada mu kažem da je kreten, ne mogu da ga trpim i da ćutim - rekla je Miona.
Ša je bolesnik, njemu je potrebna pomoć. Nikada ne može da bude srećan jer je sa devojkama 20 godina mlađim od njega. Što se tiče njih, naravno da je bolesnik, naravno da je jedva dočekala to slikanje. Ja te ne diram kada si u crvenom, ali itekako imam pravo da komentarišem. Vidi i svestan je svega, zašto ne ostavi Mionu?! Onda se čudi...Tebe žale ljudi, ja te žalim kada si u takvim situacija. On je emotivno nestabilan - rekla je Miljana.
Ti ludiš zbog njega i ti pričaš o njemu - dobacila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima kompleks niže vrednosti. Kada bi odstranili glavu, Stanislav ima savršeno telo, zato što je nabildovan, zato što je on Mališa za Stanislava, iz tog razloga je iskompleksiran. Tebi čim nešto ne odgovara, počinješ da ludiš. Ako već vidi da ga Miona ne voli, zašto ga ne ostavi na miru?! Zašto je ne ostavi par dana, pa da vidi njeno ponašanje. Bolje sprečiti, nego lečiti - rekla je Kulićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.