AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša, kako bi otkrio zbog čega je tačno napravio haos posle vaskršnjeg fotografisanja.

Mi smo legli u krevet i znali smo kako ide to slikanje. Nije ispoštovala ništa vezano za slikanje. Hteo sam da umrem. Dogovorili smo se da ne budu blizu i da stane kao da je ne zanima, da stane bezveze i da se uslika. Približio je ruku, nisam video da li je stavio ruku, ali se uslikala sa njim kao da je najsrećnija. Ja sam is**zdeo zbog toga što dogovor nije ispoštovan. Druga stvar, ja sam došao ovde, zamerio sam, kada me je moja devojka nazvala kretenom, tu mi je pukao film - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To je laž. On je po dvorištu i pušionici vikao, pa sam mu rekla da je kreten, kada vičeš kao džunglaš - rekla je Miona.
Ne prekidaj me, nećeš da se čuje istina. Da, ja sam zamerio, na šta mi je pet puta rekla kretenu i ja sam pukao i počeo da pravim haos. Ja uvek stanem u njenu odbranu. Posle sam ponovo pukao kada sam došao do fontane, iza je bilo grupno slikanje, ja sam joj prilazio, ona je rekla da neće da se slika sa debilom. Nek sam bolesnik, budala, nek me naziva kako hoće, ovo je živa istina. Najviše mene ubije su uvrede. Nije ispoštovala, ništa ne poštuje, vređa me, ljude koji mene vređaju drži blizu sebe, tako ispada - rekao je Aleksić.
Ona kaže Ša da nećeš moći da joj zabraniš ništa - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me du*e šta će da priča sa drugaricama - rekao je Ša.
Ja ti obećavam da ću te svaki put vređati kada budeš vikao na mene, da ti mene teraš kao kera - rekla je Miona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.