AKTUELNO

U nedoumici!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Ukućani vode raspravu da li je Stanislav Krofak ispao prijatelj prema ljudima sa kojima je dobar ili se ušlihtao jakim igračima.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da mi je Stansialv dao mali budžet ja mu ne bi zamerio ali islim da ne zaslužujem to. Ja kad je došao u kuću nisam ga gledao popreko i od početka smo bili fini. ja sam mu rekao da me ne interesuje u kakvim smo odnosima, ja sam njega prihvatio i rekao sam da mogu sa njim uvek da se družim -rekao je Janjuš.
Ja sam striktono podelio budžet kako su me ljudi prihvatili kad sam došao i to je moja lična stvar -rekao je Stanislav.
Onda si trebao i meni da daš veliki budžet jer sam uvek bila tu za tebe, znam ja šta pričam -rekao je Malivuk.
Mića je uhvatio Stanislava jer ne voli Ša niti Mionu i ovo je njegova igra kako bi ih razdvojio -rekao je Ivan

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nije rekao Mića da Maja i dalje voli Filipa Cara? -rekao je Ivan.
Pa naravno, ne može očima da me vidi -rekla je Maja.
I ja sam nečije dete i za mene može neko tamo da odgovori. Ti mene mrziš Mićo i to je jasno -dodala je Maja.
Što se mene tiče očekivala sam da će Janjušu veliki budžet jer su dobri od početka, Stansilav je takav jer onj ima svoje mišljenje i nikada ga ne menja. On mene nikada uvredio nije, niti smo imali bilo kakav konflikt. Neka misli ko šta oće, on je meni dečko na mestu, mislim da Maja neće moći da utiče na njeno mišljenje -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ima Miljana da komentariše podelu budžeta, kada nije bila tu?! Grebala je na rolo vrata, bila je sa mnom, šta je ona bila na podeli budžeta - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š