AKTUELNO

Opleli!

U toku je anketa. Ukućani biraju najsitničaviju osobu. Bojana Pavlović nazvala Anđela pilićarem, pa ga osudila da bi prodao dušu đavolu radi koristi, zatim osula žestok rafal po Blindi nazvavši je jeftinom robom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sitničar si u materijalnom smislu ako nisi široke ruke, sitničar si u emotivnom smislu ako nemaš srce i ako u svemu tražiš manu. Ovde je picajlza Matora po gastronomiji, Ša kad je frizura u pitanju i Bojana je sitničava kad su izlaganja u pitanju, svakome naće manu -rekao je Samir.
Sa jako malo ljudi ovde provodim vreme i nešto me zabole ko je sitničav, prebaciću to na sitne duše prodane koji gaze preko mrtvih, to su Lejdi, Lakić i Boža Džons -rekao je Rajačić.
Dobar dan, neću da dužim, Janjuševiću počinjem da verujem za neke stvari, što se tiče sitničavih ljudi, to je Luka Majčica. Jako je sitničav i nije darežljiv i ume da prebaci na nos ljudima. Druga je Teodora Delić u odnosu sa Bebicom, kako je skuvao slatko ili slano, šta je obukao i treće mesto je Milica koja zamera stvari Terzi u svemu -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan bolesnici, navešću ljude koji su spremni dužu đavolu da prodaju, na prvom mestu ću nazvati pilićara jer se vidi da je prodao dušu đavolu. . Broj dva je Uroš Stanić gde on nameće kako je jadan i kako glumi žrtvu kako bi ga snimile kamere, kada vidite da je u kadru počne da isfemnizirano hoda. Fanatik koji je prikupio neke tuđe profile ličnosti. Broj tri je lažna Blinda koja je isto spremna da radi učešća radi lažne stvari, naziva sebe blindirano, pružaju joj muškarci zadovoljstvo za naknadu, ide po hotelskim sobama jer niko neće da je prihvati za devojku, dok god se oblači tako jeftino nikad neće postati majka -rekla je Bojana.
Moja prva asocijacija na ovu anketu mi je škrtost i kada je neko gramziv. Na prvom mestu je Kačavenda, osoba koja je halapljiv, osoba koja se grabi i lakta, kod koje misteriozno završe tuđe stvari. Broj dva je Lakić jer nikome ništa u životu nije platio i naravno Žana -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š