AKTUELNO

Hit!

U toku je anketa. Ukućani biraju najsitničaviju osobu. Uroš Stanić napravio je opštu pometnju svojim govorom, te urnisao Kačavendu svojim performansom, ona nije ostala imuna na njegove reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za moje golubare. Kačavenda mi ne da da pričam jer je zlobna žena. Ti si u svakoj čorbi mirođija Kačavenda. Ti si Zorica Marković u pokušaju, sve si iskopirala od nje, molim vas uvedite pravi Zoricu.
Kada ćeš da budeš malo dobar sa Majom, pa onda sa Aneli i onda sa Miljanom, najveći poltronu elite 7.
Ti si izdala sve moguće prijatelje, družiš se iz koristi sa ljudima, tračariš i ne smeš ljudima ništa da kažeš. Ne znam zašto napadaš omladinu, treba da pružiš podršku mladim ljudima a ne da budeš hejter i da bacaš lajk. Ja uvažavam i poštujem starije osobe
Pozdrav za sve osobe 35+ i svim lekarima iz kliničkog centra, gde su ti fejk sočiva -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Nenad Aleksić Ša, on to konstantno pokazuje prema svojoj vezi sa Mionom da se ona oseća loše prema toj osobi, on nju psihički maltretira, devojka je ugušena pored njega. Pogledajte ovog čoveka i zahvalite Bogu što nemate ovakvog dečka. Stalno je čini nesrećnom, pokvaren je i zloban -rekao je Uroš.
Bako moja, stvarno ima kosu kao moja baka što je imala -rekao je Ša.
Druga osoba je Teodora Delić, traži dlaku u jajetu svom dečku ali iz ličnog cilja kako bi ga oterala od sebe. Treća osoba je Kačavenda ali ne želim da joj stvorim tahikardiju, pa neću objašnjavati -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š