AKTUELNO

Učesnici pustili jezik!

U toku je anketa. Ukućani biraju po tri najsitničavije osobe. Lepi Mića nastavio je svoje izlaganje.

Kontradiktoran si - rekao je Ša.
Ja se samo branim. Ja se svojih klipova ne stidim. Ja kažem da sam najgori, ali šta ćete vi najbolji onda ovde? Prodajete dušu za pare. Svega ima ovde. Gospodin Gačić, toliko je sitničav. On je kao picajzla, mora sve da slaže. Mionu neću, jer je žensko. Nabrajaću muškarce, evo Ša, Gačić i Marinković. Nikog vređao nisam - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miće, naravno da neću njega navesti. Ne slažemo se u mnogom. Negde prođe, negde ne prođe. Što se tiče Matore, slična je meni. Skače na prvu i zamera svaku sitnicu. Tebe ću ubrojati u ovo. Druga osoba je Ivan. Ako nije po njegovom, ispaljuje na prvu. Što se tiče treće osobe, kiselo, nije kiselo, ljuto, nije ljuto. Milion i jedna situacija. Moram da navedem moju Mionu. Nema šta mi ne zameri, ali takva je - završio je Ša.
Dobar dan svim gledaocima. Sve ste mi zanimljiviji. U čemu je fora rijalitija? Jedan čovek držao kafanu i odjednom krenulo rasulo. Sve više propada kafana. Došao je do kraja i u jednom trenutku, kako sedi za stolom, dolazi jedan gospodin. Pitao ga šta se dešava i ovaj njemu kaže. Kaže mogao bih da ti pomognem i da dovedem muziku u kafanu. Kuče svira, mače peva. Ovaj ga istera, prođe tri dana i dođe opet čovek. Dolazi čovek opet i priča kuče svira, mače peva. Pokušao čovek taj bend i dolazi 5-6 ljudi. Sledeći dan došla grupa ljudi. Krenulo čoveka. Na kraju, nema više mesta u kafani. Postao čovek jedan od najbogatijih ljudi i hoće da počasti tog gospodina. Fora u tome je što kuča samo svira, a mačka otvara usta. Vi tako svirate i pevate, a neki samo otvaraju usta. Ja poštujem sve, a sad da se uozbiljimo. Izabraću Uroša, Samira i Boru - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.