AKTUELNO

Napeto!

U toku podele Staniskava Krofaka, Nikola Lakić zadražio je reč, te je iskoristio priliku da isproziva Vanju Živić jer je upravo njega postavila za vođu.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo, okej si, malo si prevrtljiva, ali dobro. Mali budžet - kazao je Stanislav.
Mislim za sebe da sam dobra osoba - kazala je Slađa.
Matora, super si lik, ali nema veći budžet, sada mora mali - kazao je Stanislav.
Hvala - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakiću, ti imaš neku svoju priču, ja se u to puno ne mešam. Mali budžet - kazao je Stanislav.
Moram prvo da kažem da mi je jako čudno jer je sad Slađana zaćutala, a inače kad dobije mali budžet skače kao oparena na sve ljude. Isto tako, u šoku sam jer je Vanja postavila tebe za vođu, umesto nekog ko je njoj bliži, iskreno. Ona je običan poltron. Munja joj je spremao, sa Đedovićem je bila dobra, pa ih nije pstavila za vođu - rekao je Lakić.
Neću da dozvolim da pričate za Vanju da je poltron. Lejdi je isto krenula da je pljuje. Okej je da vi imate mišljenje, ali da ga imam i ja. Ne želim samo da je pljujete u tom smislu. Imate pravo na svoje mišljenje, ali ovde Lejdi sedi pored mene i drobi mi nad glavom neke stvari su gluposti - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakiću, ti nisi sav svoj, odmah da ti kažem. Pričaš gluposti u prazno - kazao je Janjuš.
Ovde se priča da li ima logike što je postavila Stanislava, a nije mene ili nekog drugog, a ja baš mislim da ima logike, samo ne znam koje. Ne mislim da je Vanja ovim sad pokazala lošu nameru - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.