AKTUELNO

Ukućani su pričali o daljoj budućnosti.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić uživali su u svojoj strastvenoj vezi, a onda su odlučili da se u  Zadruzi i vere. Veliki šef je ispoštovao njihovu volju, a pre samo nekoliko dana bila je organizovana žurka kojoj su se mladenci i te kako obradovali, a prsten je već zasijao na njenoj ruci.

Iako je Đuričić olako prihvatio ovaj čin, Nadeža je sve ipak ozbiljno shvatila, pa su već počeli da pričaju o svom zajedničkom životu i o tome kako će u budućnosti podržavati jedno drugo. Miki se nije složio sa tim da će je pratiti na nastupima i promocijama, jer ne voli medijsko eksponiranje kao ni estradu, što je pevačicu iznerviralo pa je počela da se prepire njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da kažeš da nećeš da dođeš na moju promociju pesme i spota? Ti si moj muž! - rekla je Nadežda.
Hoćeš ti biti prisutna kad se prasi krmača? TI hoćeš da ja idem kao mečka po tim mestima, nisam ja za to. Ali, dobro... Podržaću te. Ja se medijski eksponiram dok sam u rijalitiju, van toga ne. Nisi ti jedina sa kojom sam se ja verio  - pitao je Miki.

Foto: RTV Pink

Ali kad bude promocija mog spota i pesme bićeš tu od početka do kraja! Za ostalo me ne interesuješ... Ja sam tvoja verenica. Ja sam jedina normalna koju si verio, kako god - bila je uporna Nadežda.
Koja pesma, koja promocija... Ko zna šta će biti dok ti to snimiš. Ko može da misli da si ti normalna osoba, daj, ne za*ebavaj - šalio se Miki.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ukućani su dugo razgovarali o svom zajedničkom životu, a da li je među njima pao dogovor ili će ovaj stari rijaliti igrač nastaviti po svom pogledajte detaljno video - klipove u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'