AKTUELNO

Marko je ranije izjavio da mu je Miljana simpatična.

Majka Miljane Kulić, Marija, večeras je gostovala u studiju rijaliti programa koji mesecima ruši sve rekorde gledanosti, "Zadruga". Marija je u jednom trenutku prokomentarisala i izbor omiljene osobe svoje ćerke koja je ove nedelje vođa u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Miljana je odabrala Marka Miljkovića, a sudeći po komentaru, to se njenoj majci nije preterano svidelo.

Sada da mogu da uđem, rekla bih joj svašta za ovakvo ponašanje. Zašto je izabrala Marka?! Šta će ona sa muškarcem u krevetu?! Ceo dan sa Saškom i sa svima. Ona uzela Marka da može pred njih da se presvlači. Koji su to prijatelji muško i žensko u jednom krevetu?! Ja ne znam šta je sa njom - rekla je Marija Kulić i dodala:

Foto: RTV Pink

Kažu u 23. nedelji kod trudnica koje nemaju probleme sa zdravljem, dolazi do veće želje za seksom. Znaš koliko sam se ja uplašila, jer je izabrala Marka. Ja živa nisam ako dođe do seksa sa Markom. Za nju nisam sigurna, ja bih se sputavala da imam seks pred kamerama, zbog roditelja - rekla je Marija.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta. Podsetimo, ranije je Marko Miljković rekao Miljani Kulić da mu je simpatična i da bi bio sa njom u vezi, samo da nije u drugom stanju.

Autor: S. K.

#Marija Kulić

'