AKTUELNO

Milan je i ovoga puta imao veoma zanimljivo zapažanje dok je posmatrao pojedine ukućane.

Milan Milošević poznat je po tome što je od prvog dana učešća u najpopularnijem rijalitiju svoju profesiju stavio na prvo mesto, pa se isto tako i nalazi tamo gde su dešavanja i te kako uočljiva. Ni ovoga puta nije propustio ništa što je vezano za zadrugare, pa je sa Ognjenom Amidžićem analizirao niz situacija koje su za pojedine bile neprimetne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, voditelj ga je upitao šta misli o brutalnoj svađi koja se dogodila između Teodore i Gordane Džehverović i Kristine Kije Kockar, a on je do detalja obrazložio šta misli o svemu tome.

Nije šerpa u pitanju. Svaki put kad Kija priča ili kad odgovara na pitanja ja vidim koje face prave Džehve, ja ih zovem ,,Arbitarke" i odmah se vidi da to ne odgovara njima. Ona je iznela mišljenje o tome da Kija nema dušu i danas se to eskaliralo kad je ona uvredila Teodorinog brata. Kad razmisliš svaka veza sa maloletnom devojkom je pedofilija, ali ona je htela nešto drugo da kaže. Da li je problem Kijina popularnost... Svakako one ne mogu da shvate da je Kija jedan od favorita, sudeći po svemu šta se dešava i njima to smeta jer način na koji je popularna Kija njima to ne odgovara - rekao je Milan.

Pored toga, on se nekoliko puta našao u društvu Mace Diskrecije i Duška Radonjića o kojima se mnogo pričalo u vezi sa emocijama koje Maca gaji prema njemu, a Milan je i pored svog stava da o njoj ne misli ništa dobro ipak prokomentarisao kako on to vidi iz svog ugla, kao i čemu je svedočio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Maca i Duško... Ma nema tu ništa, Duško je samo pokušao da bude kulturan prema njoj. On je samo želeo da bude dobar sa svima koji su bili dobri sa Andrijanom, a pokušao je i sa Saškom da bude dobar, promenio je mišljenje o njoj. A sa Macom, pokušao je da je predstavi drugačije. Da se ipak vidi da je ona emotivna devojka, dobra i da je samo nesrećna u ljubavi. Međutim, nije uspelo, ona samo vređa čim joj nešto ne odgovara, ali to je ona. O njoj stvarno ne očekujemo da nam priča o lektirama - rekao je Milan.

Mnogi su bili šokirani njegovim izjavama i situacijama koje je on ispričao na način koji je on video, a detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

'