AKTUELNO

Direktno!

U toku su nominacije odabranih. Sofija Janićijević i Ena Čolić složile su se oko toga da im je Bebica najodvratniji lik u kući, te ga poslale u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ću da nominujem Branku zbog novonastale situacije od sinoć, ostala je bez hrane, niko nije hteo da joj kupi i ja sam joj izašla u susret, nije mi vratila cigare i onda mi je rekla da su mi ukrali, nastala je svađa velika, svašta mi je rekla, tako da eto nju nominujem -rekla je Aleksandra.

- Ja bih nominovala Bebicu jer mislim da nije psihički stabilan, jedna budaletina koja vređa mlade cure, trećeg dana mi je rekao sve i svašta bez razloga, vređa porodicu -rekla je Sofija.

- Ista priča, tolika negativnost i mržnja, nebitan je totalno, toliko nesrećan čovek i mizeran i ne bih volela nikad da ga vidim u životu -rekla je Ena.

- Slažem se sa Sofijom i Enom mada mislim da je dobar rijaliti igrač Bebica, tu je da nas komentariše i mi takođe njega. On mene je prvi vređao ali Bože moj, tu smo da komentarišemo jedni drug, tako da isto nominujem Bebicu -rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Ćomi Boj toliko odvratan i iritantan, pogotovo od kako smo imali konflikt, sve se nešto gega pa se gleda, baš mi ja prava splačina, nema baš nikakvu energiju, tako da njega nominujem -rekao je Mateja.

Prva osoba mi je Soni u glavi jer je došao sa pričom da ima zdrav mozak a pritom kad ste mu zamerili to što vređa decu njegova reakcija mi je bila odvratna jer se to ne očekuje od njega. Takođe kad je Ivanu uvredio dete i znao je da neće da reaguje, zato ću njega poslati jer se nije dobro snašao -rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja