AKTUELNO

Izgubio se!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Uroša Rajačića kako bi progovorio o tajnom zadatku sa Aneli Ahmić.

- Uroše da li napolju skidaš drugarima devojke? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ne morate da mi verujete, vodite me na poligraf. Sumiram već par dana što se desilo, ali ne sviđa mi se što Aneli nadograđuje svoju verziju jer je kvarna. Mi da smo kvarni mogli smo da kažemo da sam ja to uradio da bi dokazali njeno pravo lice. Meni nije jasno odakle Aneli želja da pokaže Mimi kako ja nju ne volim. Odakle njoj tolika želja? - upitao je Uroš.

- Ja sam se sprdala - rekla je Aneli.

- Meni ljudi kažu nisam delovao pijano, a ja sam bio mrtav pijan. Ja sam tek sad shvatio što je ona mene odvela na zadatak, čim sam ja video njeno povlačenje za ruku ja sam bio prirpit i napalio sam se. Ja sam rekao Mateji da bih išao do kraja jer sam bio pijan - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam pet muva udarila jednim udarcem - rekla je Aneli.

- Pa kako si provalila, svojim kurva*lukom? Ja ću na svaku lepu ženu da padnem kad sam pijan, slab sam na žene. Ja ne bih bio sa njom intiman sada zbog Janjuša. Nije ona nikom dokazala ništa, ja sam dokazao Janjušu njeno pravo lice i zato sam to uradila - rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.