AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Anđeli Đuričić.

- Anđela, zašto misliš da Gastoz igra rijaliti s tobom? Njemu niko ne treba za rijaliti, on je zanimljiv - glasilo je pitanje.

- Naravno da mu ne treba niko za rijaliti, ali da, smatram da igra rijaliti sa mnom. Tako je, imam takvo mišljenje. Smatram da je on ovde došao da bi generalno igrao rijaliti i da je to njegov način funkcionisanja kroz rijalitije - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mene zanima zašto je ona pristaje da se igra, jer je ona pristala na čaj - rekao je Ša.

- Sa mnom je po 10 minuta dnevno...To je nešto što ja vidim sa strane, ja sam previše oprezna zbog prethodne sezone - rekla je Anđela.

- Njeno izlaganje nema težinu sada, preko koga će da bude prva tema, nego preko Gastoza. Njemu ne trebaju ljubavne teme i priče, svi znaju za njega, on može da se šali i da komentariše, on će biti neko o kome će se pričati. Ova devojka nema šta da pokaže - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Au majku ti j**em. Definicija tvog mišljenja je da sada igram igru - rekao je Gastoz.

- Ne, počinjem da menjam mišljenje - rekla je Anđela.

- Kad sam ti dao veliki budžet, hteo sam mali, ti si mi rekla: "Je l' ti je bitno tuđe mišljenje", sad ću ja tebi da kažem, pusti ti tuđe mišljenje. Očekujem čaj - rekao je Gastoz.

- Svi ćute kada je neki odnos intresantan - rekao je Mića.

- Moram da priznam Mićo da te mala (Anđela) sluša, poslušna je - dobacio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovde je sada ona zauzela takav stav od samog početka, ne mislim da Gastoz igra bilo kakav rijaliti, on je sam po sebi intersantan - rekla je Kačavenda.

- Al evo, ja te pitam Milena, kada si gledala šestu sezonu, je l' si očekivala od ovog (Zvezdan) da će sve da bude tako do kraja

- Pa pazi, ja sam njoj rekla da postoji mogućnost da se zaljubi kada je ulazio, ali nisam očekivala sve do kraja - rekla je Kačavenda.

- Pa to ti kažem, njega si poznavala pa opet je ispalo tako, a njega (Gastoz) ne poznaješ i garantuješ - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da, ali ja komentarišem na ovu zadatu temu iz ovog ugla u ovom trenutku, deluje mi da nije takav - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić