AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević podigao je Kristinu Mateski u emisiji ''Pretres nedelje'' kako bi progovorila o Aleksandru Anđeloviću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kristina, šta se dešava između Ace i tebe? - upitao je voditelj.

- Smuvali smo se, iskreno je s moje strane to bilo. Keti od tog trenutka govori svima da joj se on otvoreno nabacivao. Rešila sam da se distanciram - kazala je Kristina.

- Mislim da je Kristinu malo pogodilo to što strahuje da nije prebrzo ušla u odnos s Aleksandrom - kazao je Munjez.

- U pravu si, to je tako - rekla je Krisitna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li je ovo definitivno kraj? - upitao je voditelj.

- Ne znam još uvek - kazala je Krisitina.

- Meni sad Kristina nije jasna. Nju su komentari učesnika poremetili kako ja navodno flertujem sa Keti. Ništa nema garanciju u životu, ali meni stvarno nije jasno ono što čujem - kazao je Aleksanar.

- Meni ovaj Aleksandar nikako nije jasan. Sve sam bliža zaključku da se on poigrava Kristininim osećanjima. Što nisi popričao sa njom, ukoliko ti nije jasno to što ona sada radi? Nikako nisi reala - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kristina je fina žena. Mislim da ne treba da se poigrava sa njom. Što se tiče Keti, ona je zagrejana za Acu, ali opet on treba da ima na umu da Krisitina ima decu kod kuće - kazao je Kadrić.

- Samatra da će se Kristina i Aca pomiriti. Ona je jedna kulturna i normalna devojka, treba malo da porazmisle o svom odnosu - kazao je Peja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.