AKTUELNO

Već zaratili!

U toku je 'Anketa', učesnici imaju zadatak da izaberu osobu koja se najmanje pokazala u ''Eliti 8''. Ovom prilikom Lepi Mića zaratio je sa Mionom Jovanović jer je ubeđen da ona može više da pokaže, što se njoj nije dopalo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da svi imamo šansu da se pokažemo ove lepo. Ja bih Ivanu naveo kao nekog ko se najmanje pokazao - rekao je Munjez.

- Već se nekoliko ljudi izdvojilo da treba da ide kući, ali mislim da je to Kristina Buđevac - rekla je Kačavenda.

- Moram da kažem da odavde svi trebaju da idu kući, moram da navedem Gruju sa kojim ne znam šta se dešava, Viktora nigde nema, Sandra Obradović slika bez tona. Moram da izaberem i Mionu jer te zaista nema nigde - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa neću da se svađam na silu, ti si navikao na taj fazon bivši i sadašnji. Ja sam sebi top - rekla je Miona.

- Sada je najbolja, tako će i ostati - rekao je Ša.

- Miona super si sa Ša, ali treba da se malo aktiviraš. Nije mi normalno da neko dođe u ovakav projekat sa dečkom i želi da ide kući. Barbi je toliko polupana da ne zna dal je došl ili pošla. Ovo nije za Miloša, jedva čeka da vidi Beč i svoju kuću, Stefan se isto nije snašao. Mislim da isto imaš šta da kažeš, ali izabraću Gruju - rekao je Karić.

- Tri osobe koje sam najmanje čuo u ovoj kući je Viktor, Najd i Sandra Obradović, biram Viktora - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moram navesti Sandru jer se mora aktivirati, kao i Aca Kockar. Moram da navedem i Kristinu njegovu devojku, ona mora da se aktivira. Od vas troje ću birati Acu - rekla je Aneli.

- Ja moram da kažem da se ovaj dečko reper nije pokazao uopšte, od Miloša i Silvije se očekivalo, Dača takođe. Mnogo ima učesnika - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.