AKTUELNO

Život ga nije mazio!

Voditeljka u Beloj kući je Ivana Šopić, a učesnici će večeras imati zadatak da u nekoliko minuta predstave sebe i svoj život. Na redu je Božo Franić.

- Na šta si ponosan - pitala je Ivana.

- Izgradio sam se kao čovek, moj život je bio težak. Odrastao sam do sedme godine u porodici punoj naislja. Pokojni otac bavio se kriminalom. Odrastao sam posle u domu, tako da mi ovo sve nije čudno. Završio sam za kuvara i borim se, evo. Nisam otišao u krivom smeru, mogao sam biti narkoman i klošar. Neću reći da sam dobar čovek, ali imam kodeks ponašanja, jer sam prošao ulicu. Nisam kao tatini sinovi, koji imaju sve na gotovo - odgovorio je Božo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dom ti je bio kao spas - rekla je Ivana.

- Da, porodica je bila u k*rcu, nasilje nad mamom. On se bavio kriminalom, nisam imao očevu ljubav uopšte. S mamom i braćom sam u dobrim odnosima. Mama nije bila u situaciji da se brine o meni - objasnio je Božo.

- Čime se ne ponosiš - pitala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Trošio sam mnogo para, zajmio se i uzimao kredite. To je prošlost, ne mogu vratiti vreme. Opet, uživao sam, bio sam zavistan od lakih žena, k*rvi, tu sam potrošio mnogo para. Ne kajem se, ali ne bih to ponovio. Radio sam na baušteli, bo sam opsednut ženama. Išao sam na psihijatriju na grupne terapije zbog toga. Potrošio sam više od 15.000 evra na žene - rekao je Franić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković