AKTUELNO

Anđela se našla između dve vatre, tj. između dva bivša ljubavnika.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da ozbiljno razdrma kavez ukućanima intrigantnim pitanjima koja su postavljali gledaoci. Naredno pitanje postavljeno je Ivanu Marinkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Ivana: Zašto ti je krivo što se Jelena druži sa Anđelom? -pitao je Milan.

- Ja sam rekao da i treba da se druže, njih dve se ni ne poznaju jer smo se čuli napolju i bila je na mojoj strani tako da me je to začudilo. Ona je osuđivala i nije imala lepe reči za nju -rekao je Ivan.

- Ja sam Ivana podržavala da ide do pobede, meni se nije dopao njen postupak ali ja nju nisam poznavala tako da ne mogu da sudim o tome. Ona meni lično nije ništa uradila -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ne kapiram ta druženja ali nemam ništa protiv. Ja znam da si me javno podržala samo mi je bilo čudno da u moru novih učesnika vas dve postanete tako bliske -rekao je Ivan.

- Ja vas zaista gotivim i jedno i drugo i ne želim da se mešam u vaš odnos. Imaćemo korektne odnose i sa tobom i sa njom -rekla je Anđela.

- Ništa neočekivano jer on ima problem sa svakom osobom koja se druži sa mnom, njegove frustracije prelazile sve granice. Ja sa Anđelom nikada do sad nisam pričala o Ivanu niti nam je tema, njega nervira što mi ne pričamo o njemu -rekla je Jelena.

-Meni je sve ovo glupost, mislim da će se pomiriti i da Ivan tera inat Jeleni sa Brankom. Znam šta je pričao kod nas o Jeleni, stalno je spominjao, ne znam čemu potreba da se toliko vraća na stari odnos -rekla je Miljana.

Nemoj me zaje*avati, imali ste odnose u subotu a sad sam ja kriva ajde bre odje*ite zajedno, ja ne znam šta više da vam kažem -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja