AKTUELNO

Ovo je istina!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je Ivana Marinkovića. Ivan je progovorio o odnosu sa svojom bivšom taštom,

Foto: TV Pink Printscreen

- Ivane znaš ko sam da se ne predstavljam. Poslednji put kad smo se čuli rekla sam ti da je Jelena karma za sve ostalo. Sada sam te videla iz drugog ugla i nije imalo potrebe da taj ponos tako pokazuješ, sram te bilo. Jelena nek zna da ću lično ja od sad da je branim, ja sam Jeleni rekla da je znala i za Miljanu i za sva sra*a, ne glumi nevinašce. Odmah sam saznala sve o njoj, a nisam htela da kažem Ivanu jer su u svađi, ali da je on ovoliko otišao daleko, ne znam - rekla je Jelena.

- Socijalni radniče u pokušaju, PR Jelene Ilić želim im sve najlepše, ali dalje od mene. Ja ga pozivam na duel ovde u studiju - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jel možemo da se čujemo privatno da me posavetuješ koga šta smem da pitam? - upitala je Ana.

- Naravno - rekao je Ivan.

- Šta misliš o Jeleninoj porodici? - upitala je Ana.

- Znam da je mama podržava i da se čuju, a za tatu ne znam. Iskreno moram da vam ispričam jednu situaciju. Na finalu Zadruge 6, Jelena je pitala mamu da li navija za zeta u finalu, ona je rekla, pa naravno i glasam za zeta. Sad da li je ona mislila loše ili dobro ja ne znam - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.