AKTUELNO

Ne želi da mu pumpa ego!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditelj u studiju je Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Nikola Lakić i Dragana Sretenović Lejdi Di. Naime Lejdi Di tvrdi da nije bila zaljubljena u Lakića, već samo u Munjeza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam videla da ima nešto između njh. Lejdi koliko ti imaš godina? - upitala je Kristina.

- 31 godinu imam - rekla je Lejdi.

- Meni je čudno da žena sa 31 godinom koja ima već veliko dete, da nisi primetila da Lakić ima neke skrivene namere prema tebi. Kako je to moguće? - upitala je Kristina.

- Jeste tako, ja i dalje tvrdim da ni ja prema njemu ni on prema meni nismo imali nikakve emocije više od drugarstva. Nisam mogla ni da pomislim jer toga stvarno nije ni bilo - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da si ti slobodna devojka i da si htela nešto ti bi nešto uradila. Da si imala simpatije prema Lakiću sigurno bi se tu potrudila. Pričali su za Lakića da je svojevremeno muvao sve devojke na Adi, ali eto zavisi koje loptice je ubacivao i bacao s jedne na drugu stranu. Znam da ti se Munjez svideo - rekla je Kristina.

- Jeste, ja nemam problem. On se meni jedini svideo i ja sam tu sve priznala. Da mi se Lakić svideo, ja bih ustala i rekla - rekla je Lejdi.

- Pa dobro, nije isto da priznaš slobodnom muškarcu simpatije i oženjenom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa ja ne mogu da utičem na emocije, da se desilo priznala bih - rekla je Lejdi.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.