AKTUELNO

Blista od sreće!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka u studiju je Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Jelena Ilić i Uroš Rajačić. 

- Jelena i Uroš dolaze sa malim zakašnjenjem - rekla je Ivana.

- Pričali smo, dugo se nismo videli - pravdala se Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stigli su mi neki skrinšotovi, to je ta drugarica - rekla je Šopićeva.

- Da, to je žena koja je dobra i sa Ivanom i sa mnom. To je jedina osoba preko koje komuniciramo i preko koje mogu da dobijem Beku. Veoma je ispravna i prijateljski nastrojena. Da nje nema, ne znam šta bi bilo. Mnogo joj hvala. Nikad mi nije pričala protiv Ivana, naprotiv, voli ga i ceni. Takođe, o meni ima da kaže sve najlepše. Neću joj pominjati ime, ali hvala joj na svemu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključila se nova gledateljka, Jasmina iz Pančeva.

- Obožavam Jelenu i Uroša. Oni su jedini imali pravu, nežnu ljubav. Uroš je jako peijatan. Jeleni nije bio potreban Ivan, sreća pa se spasila. Jako ste simpatični, želim vam svu sreću - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jelena sija otkad nije u tom odnosu - rekao je Uroš.

- Jako si mi se dopao sa njegovim vaspitanjem i stavovima. Očekujem da vas vidim zajedno u Pančevu. Srećna sam što se Jelena oslobodila onog idiota - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko je izdominirao u emisiji, Ivan ili Uroš - pitala je voditeljka.

- Uroš, Ivan je iznosio budalaštine. Uroš se ponašao vrlo dobro, nije dozvoljavao neke stvari, koje sam ja dozvolila - kazala je Ilićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković