AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija 'Narod pita' voditelj Darko Tanasijević ugostio je ove noći Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka. Putem audio poziva uključio se Bogdan iz Zaječara koji je Mionu pokušao da osvesti, a potom i otkrio da li vidi emociju između Mione i Stanislava.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona mi je u ovoj sezoni bila baš ljigava, što se tiče finalne večeri mislim da je njena porodica lepše dočekala Uroša nego nju. Njih dve su ispale veliki ljudi, ja gledam na koga je ova Miona. Njoj nije bilo jasno zašto su ga tako zagrlile, ali on je neko ko je bio prepozitivan u Eliti. Nije mi jasno zašto si dala sebi za pravo da komentarišeš to što su ga tvoja majka i baka sačekale? Da li si spremna da se zbog ljubavi odrekne porodice - upitao je Bogdan.

-Bilo mi je čudno kada su zagrlili Uroša jer nisam verovala da oni tako gledaju na situaciju, on je mene dosta puta vređao. Mogli su i meni tako da priđu, ako su njemu. Ipak sam ja njihovo dete i vide me posle deset meseci. Nikada se ne bih odrekla porodice zbog ljubavi, kao što se ni oni mene ne bi odrekli. Ne znam zašto se toliko pravi frka oko toga, ja znam da će sve biti okej - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao u bukvalnom smislu odrekli, ali vidimo da ste se udaljili. Ona je sa njima odrasla, a ne sa Nenadom. Kako napreduje veza sa njim? - upitao je Bogdan.

-Skroz korektno, mnogo je bolje nego u Eliti, totalno je drugačiji odnos - rekla je Miona.

Stanislav je bio mnogo veći gospodin od Nenada, čak je on bio mnogo bolji izbor za nju. Sada je na njoj da presudi ko njoj odgovara, niko nikome ne treba da se meša u izbor. Ne mislim da je ona sa njim zbog pesme, jer ko bi sa bilo kim bio zbog pesme - rekao je Bogdan.

Bogdane da li ti i dalje vidiš emocije između njih? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

-Mislim da tu postoji i dalje neka hemija - rekao je Bogdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P