AKTUELNO

Marinković rastavio Mionu na proste činioce, primetio svaku promenu u njenom ponašanju!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ivanu Marinkoviću da komentariše odnos Mione Jovanović i Stanislava Krofaka i hipotetičko pitanje da njihovi najbliži žele da dođu na njihovo venčanje.

- Poruke najmlađih članova su da ne žele da vide Maju pored Stasnislava i Ša pored Mione. Oni vide taj dan kao da mogu da iskoriste priliku da im se obrate - pričao je Ivan.

- Ako budu porodice gledaćete ucveljenu mladu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Miona treba tok dana da bude sa porodicom i treba da bude srećna. Ovo njeno ponašanje je preuzela od Ša, arlauče i neće da puste da čuju. Maja je sinoć ispala budala, ovo je njeno zakucavanje. Ćerka ne dolazi sigurno da podrži Mionu, nego vide kao jedini dan i poslednji put da kažu da beže od ove(Maje)i ovog(Ša). Miona će da igra ovu igru do svadbe i kao da se nervira, ali primetili ste na ostrvu njenu sreću, a ja sam je primetio kad je proglašena svadba. Odigrala je namazano, sedela i samo ćutala. Kompletno menjam mišljenje o njoj otkako je proglašena svadba, ona je toliko kvarna - nastavio je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako dođu roditelji naravno da ću da se rasplačem - rekla je Miona.

- Mionina reakcija je viralna kad je pročitano pismo. Da li je se sećaš? - pitala je voditeljka.

- Ja sam se skamenila jer je on meni veče pre toga rekao da će biti tako - odgovorila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ša je sinoć pokazao svoje emocije, a kako bi prenosite ono što je Miona uradila ne pokazuje emocije. Mislim da je ovo poslednji pokušaj porodica da utiču - pričao je Ivan.

- Miona kao da se plašiš da čuješ mišljenja - rekla je Ivana Šopić.

- Ne, nego je stresno za dete - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.