AKTUELNO

Potkačio je!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno prodrma kavez ukućanima svojim intrigantnim pitanjima. Darko Tanasijević podigao je Nenada Macanovića Bebicu kako bi dao svoj sud o situacije Matori, Aniti i Anđelu Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Od Matore nismo čuli nijedan odgovor, sada sam sa Mićom komentarisao. Više ni ona ne veruje u ono što priča. Ja mislim da je stub cele igranke napolju ta Tamara. Ona koja je potrošila Matorine pare nema je nigde. Tamara se itekkao bavila Matorinim učešćem, itekkao se bavila svadbom. Imamo pravo da čujemo i tu stranu priču jer ovde niko ne spominje Anđela osim Matore. Sve što je do sad bilo vidimo da Matora okreće u svoju korist. Ona čeka napolju da vidi kako će da se sastanu svi - rekao je Bebica.

Sandra tvrdi da je Anita tipovana, dok Matora tvrdi da su nju tipovali Anita i Anđelo - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo čuli da se Anđelo uopšte ne druži sa tom ekipom napolju. Okej čuli smo koju je korist imala Matea. Koju korist imaju ljudi koji guraju Đedovića i Anitu u problem? Došlo je pitanje šta je Matora radila sa Erminom superfinalu, sama je pravila svadbu, a sada su svi prijatelji protiv Matore. Sad ni Marko ne valja nikome, ali sad smo stali vrtimo se u krug, ništa novo ne saznajemo. I dalje se to prebacuje na Anđela - rekao je Bebica.

Tek će biti zanimljivo kada krene Narod pita - rekao je Darko.

Svi jedva čekamo - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P