AKTUELNO

Svašta je prošao!

U toku je emisija 'Elita - Izbacivanje'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Njen sagovornik u studiju je Taki Marinković. On smatra da je Aneli ušla u odnos sa Janjušem zbog toga što u svemu kopira Maju jer je njen fan, pa opleo po košarkašu nazvavši ga monstrumom koji je sve pare dao na kocku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi od ukućana pominju to da vide u Janjušu da nije srećan i da ne želi to dete, vi znate šta je uradio Maji, kako komentarišete Anelinu trudnoću?
Mnogo teška tema, zahvalio bih se jednoj ženi iz ove kuće koja je pomogla Maji. Aneli je svesno ušla u ovo sve, ona je Majin fan i spojila se sa Janjušem u jednom trenutku se zaljubila u njega. Oni su u rehabu zaštićeni kao beli medvedi ali vidimo da tu nešto ne štima -rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislite da se Janjuš folira u svemu? -pitala je Ana.
On je čovek monstrum, najgore je izvređao Maju pre neki dan za operacije. Kakav je to otac sve vreme je u rijalitiju a ćerka odrasta bez njega. Koliko puta je Aneli izbacivao iz kreveta ali vidi da je osuđen od nacije i sad kao menja ploču. On ne može da pazi na samog sebe a kamoli na dete, tolike godine je u rijalitiju i nikako ne može da zaradi za stan već sve na kocku potroši. Aneli i on su imali mesecima odnose tamo i naravno da je došlo do toga. Pre svega šta je on izgovorio za njenu porodicu i prijatelje, preko takvih reči preći to je strašno. Ja sam dobio šećer od svega ovoga, Maja mi je došla i plakala da ide da pobaci, ja sam to jako teško prihvatio -rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja