AKTUELNO

Rešeta!

U toku je Radio 'Amnezija'. Vaši domaćini su Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda. Njihovi sledeći gost je Jovana Cvijanović. Ona je progovorila obnovi veze sa Rajačićem, pa se ostvrila na Mc Stojana iznevši nove dokaze o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao gospođice kako izgledate, vidim da ste dobili boju? Priča se da ste opet u odnosu i da se desilo nešto u tuš kabini? -pitao je Janjuš.
Ne bih ja da pričam o tome, samo ću reći da ima strasti i da je sve super, mnogo je bolje nego ranije kad smo bili u odnosu, neka ide sve spontano, neću da forsiram ništa -rekla je Jovana.
Lakić je rekao da vas je ostavio u sred intime, jel istina to? -pitala je Kačavenda.
Ja ću biti kao Stanislav tako da ako postoji klip neka puste pa ćemo raspravljati. Sad sam plivala pola sata moram da dovedem liniju do savršenstva. Imam posla mnogo i obaveza, tek ću da pričam -dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da rasturiš vezu Stojana i Zorane? -rekao je Janjuš.
Videćete vi kad bude sikter baj baj, i da vidimo koji političar stoji iza njega pa niko ne sme da piše lažne naslove, sve ću ja da izbacim i o njegovoj otmici i ostalo. Imam u mom ajfonu sve crno na belo, treba paziti sa kim si i ne treba nestajati, mislio je da sam ja iz Tršića i da neću proogovoriti ali ja sam sad na Pinku tako da biće haos sve u svemu -dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š