AKTUELNO

Zbog ovoga misli da njena majka nije bila oštra!

U toku je emisija 'Izbor potrčka' i 'Pretres nedelje' sa Milanom Miloševićem. Anita Tomić progovorila je o ragovoru Matore i njene mame Angeline.

Ja ne verujem u ovu priču, ona hoće da se vrati u priču od pre 7 meseci. Moja majka je verovatno htela da spusti loptu da bi se ova bolesnica smirila, vi ste videli kada je moja majka došla ovde za Novu godinu kako je reagovala - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora rekla si da ti čestitika nije stigla jer produkcija nije unela, to je laž. Njena majka ti je rekla da je pošta bila u štrajku - rekao je Milan.
Meni je Anita rekla da joj nije stigla čestitka jer nije radila pošta - rekao je Anđelo.
Što se tiče mog histerisanja nakon čestitke, ja i moja majka smo se posvađale jer joj nismo odneli dovoljno novca. Ona je spomenula da je moja majka rekla da je ona bila dobra prema meni i Alekseju, a ja ne znam kad sam ja rekla da to nije bilo tako - rekla je Anita.
Šta je bilo to sa izbacivanjem Alekseja i Anite? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je javljala svima redom i svojim prijateljima i sve u ljutnji. Rekla je da sam se svađala sa majkom zbog para, da jesam jer sam pričala sa majkom i rekla mi je koliko joj je potrebno - rkela je Anita.
Njena mama ne misli o meni ništa loše, ona misli da sam dobar čovek i da zaslužujem Anitu. Pljuvala me zbog svađa sa Anitom - rekla je Matora.
Anita ti svom sinu nisi kupila ništa, sve ti je Matora kupovala - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, odakle punjenje informacijama - rekao je Anđelo.
Moje dete za razliku od nekih ima oca - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.