AKTUELNO

Nastavio se sukob dojučerašnjih partnera!

U toku je anketa. Ukućani biraju najpažljvije cimere. Maja Marinković urnisala je Stanislava, izrekavši da je ona uvek bila pažljiva prema njemu, ali da on to nije znao da ceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam najpažljivija prema svom dečku, kad sam krila da smo imali odnose, takođe kad sam krila njegove poglede upućene Mioni, takođe kad sam bila dobra prema njemu gde je on tražio razlog samo da me svojom hladnoćom odgura od sebe i da prouzrokuje ono što je prouzrokovao pre neko veče. On je imao potrebu da neki zacrtani cilj u glavi odradi, on je sve radio iz svog ličnog inata i hira, govori mi da sam bolesna, ali da možemo ostati prijatelji, a onda sve nakon čestitike koja je stigla naprosto promeniš ploču i shvatam da je to čovek koji isključivo voli samo sebe. Druga osoba koja je pažljiva je Anđelo koji me je smirio kad sam napala Uroša, a moj dečko je sedeo prekrštenih ruku, imala sam potrebu da krijem kako nismo imali odnose, ali nije to moglo doveka, videćemo ko je od reči i ko je ispoštovao svoju porodicu, pa ćemo videti da li sam ja luda. Možda sam ja zaljubljena ili mi je teško, ali koga to briga i na trećem mestu neka budu Jovana i Jelena koje su tu uz mene uvek u teškim trenucima - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuno sam na Majinoj strani jer se meni slična situacija desila, ali mi nije jasno zašto su ljudi Maji dali podršku, a i njoj je isto Stanislav tražio da ga zadovoljava. Ovog puta ću da izaberem Terzu, Gačića i Bebicu -dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š