AKTUELNO

Na strani svoje drugarice!

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Jovana Tomić Matora završila je svoje izlaganje.

Ona je za mene profesionalan folirant. Što se tiče Janjuša, naš odnos je prošle godine bio bolji, ali i sad smo tu za jedno drugo. Znao je da me iskritikuje na zidiću i to cenim kod njega. Šaljem Aneli, ostaviću Janjuša - rekla je Matora.
Te ljude, za koje Matora priča, da sam ih uvalila, nisam ih ni videla nikad. Ovo je čista laž. Za mene je ona loš čovek i cinkara, stojim pri tome - oglasila se Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stekla takav utisak iz razgovora sa Asminom. Trebalo je da mu se suprotstaviš, a ne ovde da palamudiš - kazala je Matora.
Aneli i ja smo se našle, nismo se svađale. Imali smo jedan sukob, u glavi mi je da je to bilo tad zbog Janjuša. Rekao mi je da sam seljanka i Aneli je tad stala uz njegovu stranu. Uvek je tu uz mene, voli da deli i lako prašta. Korektna je i jako harizmatična. Jeste povodljiva i dozvolila je sebi svašta ovde. Smatram da joj ne treba ponižavanje u ljubavi. Želim sve najbolje u životu. Janjuš ume da bude jako duhovit. Nemam loše mišljenje o njemu, ali ne sviđa mi se kako se ponašaš prema Aneli. Mora da se nađe neki kompromis. Znam da me ne gotiviš, ali prijateljski si nastrojen. U poslednje vreme si se dosta promenio, pokazuješ sujetu. Šaljem Janjuša, ostaviću Aneli - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.