AKTUELNO

Ne staju!

U toku je anketa. Ukućani biraju najvećeg cinkaroša. Na redu da izlažu su Lazar Čolić Zola, Samir Ramović, Sneža Kušadasi, Milena Kačavenda i Žana Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam toliko ispratio ove nove sukobe tako da nemojte se ljutiti ako nekog navedem jer nisam toliko upućen, da ne mislite da mi je problem da vas navedem ali da idem namenski da se sa nekim svađam to neću. Navešću Majčicu, Nemanju i Pabla -rekao je Zola.
Na prvom mestu ću navesti Uroša Stanića koji je sam sebe ocinkario da je spavao sa doktorima, na drugo mesto ću staviti Anđelu Šparavalo koja je neosnovano govorila nešto o svojoj porodici i na trećem Jovanu pevačicu -rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu ću da stavim Matoru i Anđela i na trećem mestu Mionu iz razloga zato što smo imali priliku da čujemo za Janjuša i Maju da ih je cinkarila -rekla je Sneža.
Ivana ću navesti kao cinkaroša, go*vno najveće, pričaš nešto o mom suprugu sa kojim imam dvoje dece i ja o svom suprugu nikad loše ne bih rekla a vas dva g*vneta ga uzimate u usta, pozdrav za Gocu Tržan. Ja nikada nikome nisam pretila da će ih moj muž čekati na rampi, ti si jedan šiš miš i šupak meraklija, broj dva navešću Darjana zato što je prihvatio da uđe kao lažni muž i na kraju Uroš Stanić -rekla je Kačavenda.
Ubedljivo najgore cinkare su Ivan Marinković, koji je izdao svoju porodicu i decu, ismeva majku svog deteta. Šta očekuje ova dama od njega kad ne poštuje nikoga iz svoje porodice, genetski otpadak ljudskog roda, smatram da je čovek gnjida kao i njegova Čmarinkovićka, druka svoje najsvetije. za drugog moram da navedem Darjana retardiranog koji je ocinkario da želi da produži ugovor, na trećem mestu je Jovana Cvijanović koja je cinkarila sve moguće napolju sa kim je opštila -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š