AKTUELNO

Detaljna analiza odnosa!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Maja Marinković. Ona je progovorila o čestitci Stanislavove porodice koja je napravila razdor u njihovom odnosu, pa otkrila da su previše ponosni kako bi našli kompromis.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo vidim osmeh na tvom licu ali si bila naelektrisana pre toga, šta se dešava?
Pa jeste, počeli su sukobi zbog čestitke, danas smo se posvađali zbog frizerskog salona. Nešto ne štima, imam neki osećaj, čekam rođendan, energija između nas od te čestitke. Svašta bih rekla ali se ujedem za jezik. On meni ne radi ništa loše ali je odnos postao drugačije, previše mi je samoživ, kao da je on sam sa sobom u vezi. Danas smo pričali o tome ali udario je tuk na luk. On voli da bude dominatan i ja isto tako imam muške energije, slažem se da sam dominantna i da imam taj neki stav. naša veza je bila idealna prvih mesec dana, čim je stigla ta čestitka od ćerke, to se promenilo. On kaže da to nije tako, samo uzima iz čestitke ono što je loše po njegovo dete. Da sam problem ja kao ličnost to je istina, ja sam pod dosta stvari, pismo je bilo dugačko a ja prema njemu idealna -rekla je Maja.
Jel si se umorila od toga da si večito najgora?
To je za mene primitivizam i ograničenost, ja verujem kad ukucaš moje ime da stoji haos, ali nemam samo ja prošlost, misliš da je Takiju bilo lepo da sluša neke stvari pa je ispao gospodin. Da će on biti prost sigurna sam da neće jer želim taj dan da provedem u miru. Stanislav kaže da ima svoj stav i da je poslušao ljude on bi mene ostavio. Oni kao da su njemu želeli loše, mislim da mu čine medveđu uslugu, vidi kako se sad nerviramo i on i ja. Šta se postiglo tim pismom, nije problem naš se*sualni odnos -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvim ste sad stanju, kao da se diže tenzija? -pitao je Darko.
Jeste jako je čudno sve to. Ja u sve ulazim iskreno, nije ista težina odnosa na primer sa Dankom i sa mnom, on je ušao sa mnom u odnos i ja sam to što jesam, ne mogu da ćutim i da se ugrizem za jezik. Iznervirala sam se kad je rekao moja Miona, kao nije tako mislio ali rekao je. Ja mogu da reznujem ono što mislim iz tvojih usta. Onda isto i za onaj odnos što sam rekla ja stojim iza toga. Jako teška priča, moraće neko od nas da popusti, ja sam mu rekla da mu treba neka neostvarena žena, nisam ja neka jadnica i ne dam na sebe, zar ne treba dvoje ljudi da sedne i da se složi -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š