AKTUELNO

Ništa od pomirenja!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno razdrma kavez učesnicima svojim intirgantnim pitanjima. Marko Janjušević Janjuš otkrio je da se polako hladi od Aneli, te da mu je krivo što nisu uspeli, ona priznala da nikoga nije volela kao njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, imaš probleme koje treba rešavati, da li si se pomirio sa Aneli?
Nemam ja nikakve probleme niti devojku, nema nikakvig poćara da se gase. Sve bi se našlo na papiru od početka odnosa, ne znam ko bi tu prvi pokrenio svađu. Jesam predložio da se malo spusti tenzija i da se neke stvari promene, isrošila me ta svađa sa njom energetski, nemam snage za svađu. Više nema potrebe za bilo kojom raspravom, izdešavale su se i dobre i loše stvari, jedno drugo smo dosta izvređali i ne želim da produbljujem bilo šta.
Mnoge stvari ste rekli jedno drugom, ti si često rekao za nju svašta nešto ali kad te to popusti uvek kažeš da tako ne misliš, šta je stvarno ono što misliš o Aneli?
Ja sam takav, mnogo psujem i tokom karijere sam bio takav, to mi je neka navika. Kada se izgube emocije neće se više mirisati ni kosa -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je povredilo to što si rekao da veruješ sve Alibabi i nemoguće da je ona za sve u pravu a da on laže? -pitao je Darko.
Ja sam to rekao u svađi, ja ne znam šta sam od njega pročitao da je on o njoj rekao, osim što su dolazila ta hipotetička pitanja. Mislim da tu nisu čista posla, sa obe strane. Nisam pomislio da ima emocije nego da joj neće biti lako ako se bude videla sa njim, nije problem da bilo kako reaguje. Uništava me to što više nema šanse za nas -rekao je Janjuš.
Šta se Aneli promenilo u tvom odnosu sa Janjušem? -pitao je Darko.
Znam ja kako Janjuš i Zola funkcionišu, Zola mu je sigurno kroz šifre rekao neke informacije. Već sam ispratila da su nešto šaputali. Janjuš je zaljubljen u mene i proradila je neka ljubomora. Ja njega volim i dalje i ja bih njega opet zagrlila i ja preko svega gazim jer ga volim, ja ni sa jednim muškarcem nisam imala takvu želju kao sa njim. Ne znam kako da mu dokažem da sam ga najviše volela od svih. Ja sam sigurna da i on mene voli, to je sigurno obostrano i kad se gasi ljubav, gasi se obostrano. Sigurna sam da ćemo se napolju čuti i sigurna sam da će mi se javiti, neće se to tako lako završiti -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š