AKTUELNO

Karambol!

U toku je podela budžeta Ivana Marinkovića. Sledeći na redu za mali budžet je Samir Ramović koga je Marinković urnisao uvredama. Jelena Ilić i Milena Kačavenda ušle su u sukob koji je eskalirao, te je reagovalo i obezbeđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir... O njemu sam sve rekao, ne treba trošiti puno reči. Jedan beskičmenjak, nesposoban si da imaš neku devojku, nemaš ni jednog pravog prijatelja. Nemaš stav ni karakter, glup si, ne umeš da pevaš. Misliš da ćeš u poznim godinama nešto da napraviš od sebe, ali je opreviše kasno -rekao je Ivan.
Ti si škrbavi primitivac, neću se ukaljati njegovim blatom, on nema empatije ni prema svom rodu ni porodu. Ja sam čovek koji poštuje svoje dvoje dece, završio sam Ekonomski fakultet i pre svega sam fin. Ja se družim sa Zdravkom Čolićem i ostalim poznatima. To su ljudi koji su ostvareni, a mogu da zamislim tvoje društvo. Ti si jedan šovinista i klošar -rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ova mafijašica oće da me bije, navikla je ona na plakanje pa zove policiju, nema kome nisi pretila ovde. Kako ide na žurci -rekla je Jelena.
Ja se ženi nisam ni jednom unela u lice, rekla sam joj samo da si lažovčina i da ne uzimaš tuđu decu u usta -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š