AKTUELNO

Rasula se!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević podigao je Jovanu Tomić Matoru kako bi progovorila o braku sa Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put da sam osetila da mi se obratila tako, baš je bila za*ebana situacija kada smo ušli. Pogodila me cela ta situacija vezana za moj i Anitin brak, pre nego što smo ušli, moja porodica je Anitu pozvala na ručak. Ovde ljudi misle da ja nešto pričam onako, mene boli od nje nepravda. Briga me za njen odnos sa Anđelom. Meni je Anitina mama rekla da nema ništa preko nas. Koliko god neki kažu da je moj i Anitin odnos bio kratak, mnogo me je vezala za Alekseja i celu situaciju - rekla je Matora,
Ja se plašim da nemam vremena više da nadoknadim sa njima. Jurila sam pare, a para nema - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam navikla ovde da živim, ja ne znam napolju da se snađem. Mislim da je majka osetila da sam zbog Anite bila spremna prvi put da idem protiv njih. Nisu mi dali situaciju da uđem u kuću, nisu hteli da pričaju sa mnom zbog svadbe. Otac je plakao non stop, kada je Anita bila kod nas, tata je sedeo napolju, nije hteo da uđe u kuću. Uopšte nisam svesna koliko sam ih povredila, ne samo nju, nego i neke prijatelje - rekla je Matora.
Šta bi poručila sada majci? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ću biti dobro, da ću im posvetiti vreme i da ću uskoro ostati u drugom stanju

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.