AKTUELNO

Iskreno!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Marko Janjušević Janjuš. Otkrio je da je njegov odnos sa Aneli totalno završen i da više ne razmišlja o njoj, pa opleo po Anđelu i Aniti.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše kako ide? Zašto je tvoja veza sa Aneli stala?
Ide pa stane i tako sve u krug. Pa morala je da se prekine šta da ti kažem. U poslednjih par dana sam video da nije osećajna, shvatila me je previše olako. Ja jesam to sve porekao više puta ali čim nešto ne ide toliko puta moralo je nešto da se desi. Non stop smo se svađali i rastavljali se više puta, sada je došlo do toga da je to to. Da ona priča sa mnom o Maji i Jovani, ako joj kažem da me ne zanimaju i ona opet počinje, nemam živaca o tome. Ja se zaje*avam sa njih trista u životu, ona da meni govori da ja flertujem i družim se sa Majom, niti me ko zanima niti me je zanimao osim nje. Šta ja sad treba ljudima da se objašnjavam. Kad su bila pitanja novinara skroz sam se skenjao jer ne volim te datume, tad sam totalno polupan. Ne može to tako, uopšte me ne poštuje. Ja ne znam da li je oivo njeno odbrambeni mehanizam, možda je ona takva i samo pokušava da se izvuče. Ako je njoj Maja govorila nešto što ona mora da uzvrati, ako nemam nekog na grbači meni super a ona samo traži sukob -rekla je Aneli.
Jel razmišljaš nekad o njoj?
Ne razmišljam toliko o njoj, dva tri dana sam zaboravio jer sam svestan da je to gotovo i pomirio sam se sa ti. Ja ne vređam zato što želim nego što sam takav u životu, iznerviram se jer slušam i ljude i nije mi lako slušati uopšte ovo -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je to svađa bila sa Anđelom i Anitom? -pitao je Darko.
Oni ni sami ne veruju u ankete, ja mislim da njihov odnos nije dovoljno jak već to sve fanovi preuveličavaju, meni nije normalno da on još uvek kaže da ne voli nju, kako možeš posle toliko meseci da ne voliš nekoga. Na sve one koji su na nominacijama ustajali da ja nešto lažem i pričaju nešto što nema veze ane poznaju me uopšte -dodao je Janjuš.
Ozbiljan si okršaj imao sa Mićom na nominacijama? -pitao je Darko.
Ma nikome ne popuštam više, kad neko izvrće istinu to ne trpim. Mene niko ne može da ubedi da ja nisam bio dobar prema Aneli i da je nisam voleo, bole me te neke stvari. Takođe i Miljana pred kraj uvek vidi u svakome konkurenciju jer cilja na visok plasman i onda se iskompleksira,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š