AKTUELNO

Razvezali jezik!

Marko Đedović i Lejdi Di pobegli su od radoznalih ukućana, zatim surovo isprozivali Miljanu Kulić, s kojom oboje imaju konflikt.

Gadura gadna, bolesna. Oni svi znaju šta ona misli o njima, nego neće budalu za vratom, da ih otkriva kad se j*bu - rekao je Đedović.
Ja više ne mogu da joj ćutim - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ja, prećutao sam joj 17 puta provokaciju. Aneli brojala 19. Posle svega mi je nebitna. Uopšte me ne interesuje. Provocira za stolom još dva puta, dok u trajale nominacije. Hoće šou, dobiće ga. Neću da je pustim dok mi ne rascepa glavu. Mahala mi bubicom i udarala u ogledalo, meni iznad glave. Ja sam spreman na sve. Ja ćutim do određenog trenutka, ali kad se pozdravim sa životom, možeš i da me ubiješ. Mene boli k*rac. Uvek je ona bila kriva za sve. Omašila mi je sleepoočnicu za tri centrimetra, mogla je da me ubije. Kaže da će biti četvrta. Čepila mi se ceo dan, pred Nominacije. Osuđena nasilnica i proglašena ludača. Ona će meni da komentariše nešto - rekao je Marko.
Odvratna je - nadovezala se Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su oni s njom imali pakao, ali uvek su se provlačili. Gušim se zbog ćutanja više. Ja gušenje imam p*čka ti materina, mrš. Slušam bre o mrtvacima od jutra do sutra. Ovo se pretvorilo u pretvrtanje mrtvaka. Sto puta sam rekao ostavite se, ali ne. Žena spustila sina od 27 godina u grob i ti pitaš kako ti je dete. Slušam o budalaštinama, ne mogu da dođem sebi. Kaže Mileni prolepšala si se - rekao je Đedović.
Ja sam joj rekla mene bolje ne diraj. Bude li me pipnula, boli me uvo više. Šta će ona da preti - rekla je Lejdi

Foto: TV Pink Printscreen

Neviđena armija, kao kad se udruže. Smrade g*vnjivi, lažljivi, ajde bre. Pakosna, ljubomorna, sujetna. Koliko je to g*vno. Ja samo mogu da se nasmejem na sve što priča - završio je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.