AKTUELNO

U toku projekta "Rijaliti rešetanje", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca Novinar, obilazi rodne gradove rijaliti učesnika gde otkriva mnoge njihove tajne u razgovorima sa porodicom, prijateljima i sugrađanima.

Ove nedelje, Joca Novinar je posetio Novi Sad, grad u kojem je odrasla učesnica Elite, Bojana Pavlović koja je od starta najgledanijeg rijaliti formata, skrenula pažnju na sebe kako bolnom tragedijom koju je preživela, tako i turbulentnim odnosom sa Anđelom Šparavalo.

Joca je nakon posete Novog Sada gde je razgovarao sa Bojaninom sestrom Svetlanom, u Beogradu razgovarao sa njenim prijateljem o njenom učešću u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Joca je razgovarao sa Novicom Nikolićem koji je otkro koliko se dugo Bojana i on poznaju.

Bojana i ja se znamo od detinjstva. Upoznali smo se u četvrtom razredu osnovne škole, a posle smo se družili i u srednjoj. - rekao je Novica pa se osvrnuo na Bojaninu vezu sa Anđelom Šparavalo.
Moram da kažem da nijedna Bojanina devojka nije bila lezbijka. Ja sam se iznenadio da je završila sa Anđelom, ja sam očekivao Anitu i Bojanu. Anđelu konkretno nisam ni primetio. Ja sam nju video sa Anitom, ali to ne znači da se to neće desiti. Ne verujem da će biti u rijalitiju, ali van sigurno hoće. Bojana i Anđela nemaju perspektivu, njoj je to simpatično, ali nema ništa od toga van Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

Jocu je zanimalo ko je Bojanin tip devojke.

NJen tip je definitivno Anita. Sećam se kada smo išli u školu, sve devojke su bile oko Bojane. Ona je ta koja štiti devojke, a njima to prija, uvek je pažljiva prema devojkama sa kojima je u vezi. - rekao je Novica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: pink.rs