AKTUELNO

Raskrinkano sve!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno uzdrma kavez ukućanima kako bi sve laži izašle na videlo. Miljana Kulić je prokomentarisala odnos Janjuša i Aneli, istakla da je Janjuš težak folirant koji se namerno zakačio na nju zato što je prva tema, pa pružila podršku Ahmićevoj da nastavi sama da se bori za svoje dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Klasičan folirant, zakačio se za prvu temu Stanija i Alibaba, meni osećaj kaže da je Stanija sa Alibabom zbog tog ilegalnog novca dok ga ne odvedu u zatvor. On se dogovorio sa ženom da se zakači za prvu temu, degustirao te, shvataj da si samohrana majka i da ideš sama dalje kroz život -rekla je Miljana.
Ti pričaš o mom sek*u a imala si ga na raftingu na Tari -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo je hteo da dokaže da može da bude sa tobom i da digne ego. Videla sam kako se ti treseš kad raskineš sa njim, videla sam da ne možeš da spavaš i da ti je teško, tako da sam sad promenila mišljenje. On mene podseća na Zolu koji je bio njegov učitelj, isto je i meni on radio. Treba da ostaneš dostojna sebi i kad god treba pročitaj čestitiku Site, klasično te je navukao da se pomiriš sa njim i onda je pokušao da navede tebe da budeš kriva. Ti mu kažeš da je kockar i da treba da se smiri sa porokom on tebe i zbog toga kinji -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š