AKTUELNO

Bez dlake na jezikui!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša o njegovom odnosu sa Mionom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti je teško kada ''uloviš'' poglede Mione i Stanislava? - upitao je Darko.
Ja ne mogu da kažem da on nekad ne pogleda ka Mioni. Ono što ne mogu da garnatujem je da on gleda ka njemu. Meni samo smeta jer ona ne kaže šta joj smeta. Ako joj nešto smeta, onda treba da kaže da mi nešto zamera. Neka bude samo čista bar prvo prema sebi, tako i teba da bude u normalnom odnosu. Uvek sam ja taj koji podmeće leđa za nekog drugog - kazao je Ša.
Miona je rekla da ona nije loš čovek i da zbog toga brine da li Stanisav ima da jede i da je to ljudska potreba, a tebi je to zasmetalo - kazao je Darko.
Nije loš čovek ako pita da li ima da jede, a da li je dobar čovek ako sve to radi, a meni to smeta?! Kakav čovek je onda? Kako onda to može da radi? - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti padne na pamet šta se njoj sve mota po glavi, a da ti ni ne kaže? - upitao je Darko.
Kako da ne, ali to što je u njenom ''sefu'' ostaje zaključano do kraja života. Ja samo želim da se ona distancira od Stanislava. Sve je nekako blago kad je on u pitanju, a kada je o meni reč, onda nije tako - kazao je Ša.
Stanislav je došao i ti ni ne želiš da čuješ za to da oni razgovaraju. Učesnici pričaju o tome da ćeš ti videti da li te Miona voli ako dopustiš da pričaju i uvidiš neke stvari najbolje tako - rekao je Darko.
Ja se ne plašim tog razgovora, samo mi smeta ako imam devojku da ona ima nameru da razgovara sa bivšim. Ako imam želju mene da ostavi, neka to učini ja se neću ljutiti, ali da priča sa njim, za to nema potrebe. Svoj odnos sam zabvršio u prošsti i sa tim više nemam veze. Ja nemam nameru da sa nekim pričam više. Razgovor sam bivšim ili bivšom je čista bolest. Mene ne zanima da li su moje bivše žedne, jer me samo zanima Miona - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to kad Miona ne žeči da te poljubi jer kaže da će joj se karmin pokvariti? - upitao je Darko.
Jako me to boli, Darko. To su neke stvari koje me najviše boli. Ćutim i trpim da me sve to razara. Mi smo se na početku stalno ljubakali. Luči mi se hormon sreće kad se ljubimo i grlimo, tad mi je jako lepo. Ne želim svađu i raspravu. Ako ništa ne oseća prema Stanislavu, čemu onda komentarisanje njega? Koju mi prepreku imamo ako me Miona voli? - kazao je Ša.
Šta ćemo sa tim itzdavanjem komandi? Učesnici govore da si ti taj koji komanduje, a da je pored Stanislava blistala i sijala - kazao je Darko.
Kako može da se uporedi veza napolju i ovde? Napolju je manje stresa i svega. Ako je komanda da ja kažem Mioni da nema šta ona da sedi pored bivšeg dečka, onda dobro. Ja joj ne komandujem, ja samo govorim da se neke stvari ne rade ako imaš poštovanja prema nekom koga voliš - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.