AKTUELNO

Detaljna analiza!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici kao i svakog četvrka strahuju od klipova u kojima su ogovarali, spletkarili i iznosili optužbe na račun svojih cimera, a koje do sada niko nije video. Žana Omnia i Marko Đedović komentarišu Anđelin poziv sa porodicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Definitivno joj ne verujem ni jedan posto, sve laže, imali su problem sa njom i sa 14 godina kad su joj rekli da je nesposobna za život, ona je doživljavala čudno te svađe, ona je bila željna ljubavi malo sigurno, to ništa nije strašno, mene ne može ovde da manipuliše. Pokušava svojim ponašanjem da svali sve na roditelje, ona mene vređa kad pokušam da pričam sa njom, razmažena, bezobrazna ma nemam reči za nju, ljudi n znaju šta će sa njom. Jasno je da su vodili računa sa njom, ništa joj ne verujem čak je i dokazano da je lagala. Bojani je jedno opravdanje njena živona priča, mislim da manipuliše i sa Bojanom, ipak je Bojana stamenija i treba da bude racionalnija, mora da se skloni od nje kako zna i ume. U više navrata sam videla da je Anđela lupala glavom o staklo kad Bojana nije htela da bude sa njom, ja sam negde i Matoroj to pričala, ona treba da zna sa čim se hvata u koštac. Bojana se zaljubila kao tetreb čim joj ovo sve oprašta. Bojani će biti jako teško da se odvoji od nje jer je ona jako razmažena i navikla je da dobije šta želi uvek -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima po nešto sa čime bih se složio, Anđela je htela da fascinira Bojani vikendicama i onda je izazvala sažaljenje. Nikad nisam video ovoliko odsustvo empatije prema roditeljima, meni je to skandal i monstruozno, ona ima potpuno odsustvo empatije za svoju porodicu, jako je razmažena i samoživa, gazila bi preko mrtvih, Bojana i porodica su te osobe preko kojih gazi. Iskoristila je priču i izmislila tužnu priču. Ona jednu stvar prestavlja na sto načina, ovde nema izostanka roditeljske ljubavi, potpuno je izmanipulisala svima, ima potpuno odsustvo empatije. Bojani je pogrešno ispričala priču i za baku, ovo sa Bojanom nije ni ljubav nego već sažaljenje. Sažaljenje je nešto više što te vezuje za osobu nego ljubav, to su stvari koje patološki vezuje ljude. Gej odnosi su veoma specifični ovde, svako će stati uz Anđelu, ona će se oprati od nje i krenuće svojim putem. Ovim se mnogo veća šteta čini nego korist, -rekao je Đedović.
Ne smatram da sam ja ovde ispala glupa, ovde nije bila tu ljubav na prvi pogled, ja ne znam da li je ona opsednuta sa mnom ili je zaljubljena, ona je plakala sa mnom kad je bila na početku, nema ona totalno odsustvo empatije, ona je devojka koja potiskuje to sve. Ona se meni ne dopada baš, ne sviđa mi se, ali imam neku povezanost prema njoj. Nisam je zavolela -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š