AKTUELNO

Razočarala je!

Miljana Kulić totalno razočarana u njenu majku i reči koje joj je rekla, smatra da je izmislila stvari o Darijanu, pa priznala da joj intuicija govori da je Darjan iskreno voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Darijane ja je pitam o odnosu sa tobom ona kaže, dovoljno si pametna i inteligentna znaš ti sve, tako sam ti pričala i za skraćenog pa sam na kraju pogrešila, sa njim se kao samo zezaj za rijaliti i rekla je da si pričao Urošu da ćeš pobeći u inostranstvo -rekla je Miljana.
On nikada nije pričao u kontekstu toga, nije nikada pričao u kontekstu njenog odnosa, vi sad pričate u kontekstu njega ali nikada tako nešto nije pričao
Baš me je razočaralo što mi je rekla da je to samo rijaliti veza, nisam to očekivala -rekla je Miljana.
Ma nema šanse da sam bilo šta tako rekao, evo neka pokažu klip -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti mene gledaš kao sprdnju, reci mi lepo? -pitala je Miljana.
Ma ne gledam te kao sprnju Miljana, vreme će pokazati -rekao je Darjan.
Ma šta ima vreme da pokaže, ako ste je pljuvali nema vremena da pokazuje, koga briga za vreme -rekao je Đedović.
Rekla mi je da bi im sve živo i mrtvo psovala da njoj takve kletve izgovaraju kao što meni govore ukućani. Rekla mi je da sam stalno u pidžamama ja ne znam da li mi gledamo isti rijaliti -rekla je Miljana
Zašto je to rekla to je pitanje, znači da hoće da nam nabaci sumnju na odnos, jer to ljudi ovde većinom rade. Ja nemam nikakve planove za inostranstvo, to sam možda govorio pre nego što sam bio sa njom -rekao je Darjan.
Nikad on meni nije pričao da želi da pobegne od tebe, to su gluposti, samo smo pričali u robovskom životu ovde u Srbiji i kako je u inostranstvu lakše, nikad nije rekao da je iskorišćava -rekao je Uroš.
Ona poverovala Buđolini i ovima da sam konstantno pijana, kaže mi da mi zamera alkohol, baš me je razočarala, ništa nije pohvalila, da se sprdam i zezam, baš mi je ubila volju za život sad
Dobro je sve rekla Marija iskreno, mogla je da mi priča o mom ljubavnom životu ranije i o nekim ostalim problemima, ovo je kisela voda šta je sve rekla -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š