AKTUELNO

Probio led ove večeri!

Upravo je počela emisija ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je priliku Marku Janjuševiću Janjušu da nominuje prvi ove večeri i otkrije mišljenje o ovonedeljnim potrčcima Žani Omnii i Samiru Ramoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir je jedna ličnost, koju još niko nije izučio do krjaa. Sređuje se baš onako kako priliči Eliti. Svaki puz se zapitam odakle mu te krpice, iskreno. On meni nije jasan samo u jednoj situaciji, a za sve ostalo imam da kažem samo pozitivne stvaari. Kulturan je i pozitivan. Jako mi je drag momak,, ali moram da kažem da ima neke ispade za koje ne znam zbog čega se depavaju. Ovako se nije obrukao, mnogo mi je drago jer sam ga upoznao. Retkost je prava da ovde bude čovek koji ne želi nikog da uvredi. On nije psovao ljude ovde. Ne znam šta mogu da kažem kao Samirove mane. Nije mi jasno samo to što radiš sa Žanom - kazao je Janjuš, pa dodao:
Žana je ušla u rijaliti prvi put, ali se nije proslavila. Onda je došla i drugi, tu je bila malo bolja, a sada gas već stvarno ''lomi''. Ne mogu da da ne kažem da nisam saglasan s njenim stavovima. Pristrasna si jako. Kada si pristrasna, prestaješ da budeš realna. Realna si prema onima s kojima nisi dobra. Tu si bap realna i znaš da ubodeš u metu. Počeo sam da te gotivim ove sezone i odgovara mi kada popričam sa njom. Drago mi je jer smo dobri. Šaljem Žanu - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.