AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić večeras je tu da raskrinka sve spletke učesnika.U ovom video-klipu rsdi se o Aniti Stanojlović i Anđelu Ranković koji se svađaju oko šljokice na Rajskom ostrvu .Voditeljka je dala reč Anđelu.

Bilo je priča o šljokici na vratu, bila bi sprdnja, ali smo nastavili šta bi bilo da je napolju - rekao je Anđelo.
Da smo napolju bio bi haos, ja mu kroz šalu i zajeb*nciju kažem šta mi smeta - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su meni preslatki, ja njih podržavam, ali ovde sam na Anitinoj strani. Anđelo je lep momak, Anita je prrlepa prezgodna. Znam da Anita ima strah zbog toga što je ona uradila. Ja nemam drugove, moji drugovi su gej. Anita je radila loše stvari i sad sumnja, ja je rzumem sa ženske strane - rekla je Miljana.
Kaže se lepo, bolje sprečiti nego lečiti, ja sam njemu rekla idi i radi šta god, ali ako kažeš dolazim kući u 12, hoću da bude kući u 12 - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je normalno da imaju prijatelje, nije mi normalno da se brani to, to je gušenje, te stvari mi nisu normalne - rekla je Bojana.
Anđelo kad ima nekog skroz se posveti, a Anita treba malo da spusti loptu - rekao je Lakić.
Samo u rijalitiju ne smeš da imaš druga ili drugaricu, normalna osoba i normalan par neće misliti da će te prevariti sa drugom ili drugaricom, ako neko hoće da te prevari, prevariće te sa bilo kim. Anita je jako ljubomorna i oteraće sve partnere - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.