AKTUELNO

Haos!

U narednom video-prilogu prikazanom u emisiji ''Gledanje snimaka'', prikazan je razgvor u kom se Miona Jovanović žali Aneli Ahmić i Marku Đedoviću na ponašanje Nenada Aleksića Ša.

Video-klip možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona uvek upakuje dobro kako bi to što je mene iznerviralo izgledalo što banalnije. Ne volim da mi spominje bivše, pa čak kada je stvar u tome da joj je pantalone poklonila sestra njenog bivšeg dečka. Mrzim kad je žurka, a nas dvoje nismo jedno pored drugog. Ja želim da budemo zajedno stalno. Tri meseca nisam žurku proveo sa svojom devojkom, jer ona igra - kazao je Ša.
Da se vežemo jedno za drugo, kako se ne bi odbajali? - dodala je Miona.
Miona, on misli na to da kao Anđelo i Anita sedite zajedno tokom žurke - kazao je Terza.
Ona je rekla meni da nas dvoje nismo jedno za drugo. Kad je to izjavila, spomenuo sam nekog napolju, a onda mi je Miona rekla:''Tebe će on da zove, kad budeš izašao, a vi tad razgovarajte''. Šta br eto znači? Taj indijanac(Stanislav) mene ne zanima- - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne osećaš da ti ona posvećuje dovoljno pažnje? - upitala je voditeljka.
Ivana, želim jednu žurku da provedemo zajedno, da nas niko ne ometa. Osećam se zapostavljeno. Rekao sam Mioni u više navrata da se tako osećam - kazao je Ša.
Imaš li utisak ponekad da joj smetaš? - upitala je voditeljka.
Da, ali to samo tokom žurke - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, ja sam stalno pored njega. Ne može više od toga, ja sam tu pored njega. Njemu čim nešto zasmeta, on napravi problem i izađe sa žurke - kazala je Miona.
Ša, šta ti sada intuicija govori? - upitala je voditeljka.
Verujem da me Miona voli. Uveren sam i u to da će je Stanislav zvati kad izađe, ali neće imati nikakve vajde. Neki detalji minimalni umeju samo da me poremete na trenutak. Ne mogu da sakrijem to kako se osećam. Iskren da budem, ne želim da kažem da želim da Miona baci narukvicu od bivšeg dečka, ali ja sam svoje stvari od bivše žene koja je poslala bacio. Nisam ništa želeo, jer imam Mionu. Od bicših se stvari bacaju - kazao je Ša.
U ovoj situaciji mi je Ša u pravu. Ne mislim da njemu smetaju drugi ljudi tokom žurke, nego da on želi da bude pored svoje devojke - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.