AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Gledaoci večeras rešetaju svojim intrigantnim pitanjima. Miona i Ša ne prestaju sa provokacijama zbog njenih ljubomornih scena koje je napravila zbog pevačice koja je flertovala sa Ša na žurci.

Foto: TV Pink Printscreen

Strašno bre i jezivo, ja i da znam da sam bio priznao bih ali je ovo bespotrebno ljubomorisanje. Za te stvari neću da me napada. Kad ja njoj nešto zamerim onda sam ludak. Maksimalno sam lojalan
Da vidim da đuskaš to bi ti bilo poslednje đuskanje u životu -rekla je Miona.
Poslednje će ti biti kada budeš opet đuskala sa pevačima. Ja njoj tražim celu noć da se grlimo i ljubimo na žurci, ona ide đuska sa pevačem -rekao je Ša.
Ona je pevala Ša pesmu drugu si hteo nisi se kleo, zamisli sa kakvim ona skrivenim porukama ulazi ovde -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde može svako da ti raz*ebe vezu ali meni ne. Ona meni ne da mira Mićo, non stop me provocira kako da me ne pogode tako neke stvari, ona ne staje. Ja sam ovoj ženi lojalan totalno i to me boli što ona sumnja u moju vernost. Ja ne znam da li sam nju muvao ili šta sam radio da mi tako prebacuješ? -upitao je Ša.
Kakva muvanja i ostala s*anja, ti i ja smo gledali i znam ko je ta devojka i kakve su to namere. Ja sinoć tražim pesmu i ona kaže može i na kraju nije otpevala do kraja večeri, a ide pesma za Nenada drugu si hteo nisi se kleo -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.