AKTUELNO

Zaratili

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Sledeći na redu da nominuje je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hiljadu puta rekao umešajte se u vezu napolje nekome pa da vidite kako ćete da se provedete -rekao je Bebica.
Ja da mu se umešam u vezu vratio bi se u Kotež. Ja da hoću da se mešam ja bih njoj dobacivao, ne razumem kako si ti primetio da ja nju muvam -odbrusio je Gačić
Ja mislim da si ti govnarko jedan i ljigavac. Rekao sam da neću da ga vređam ja uopšte nemam potrebu za tim. Mi imamo dogovor kako da se ona ophodi prema njemu, ja sam lepo rekao njoj kako sve treba da funkcioniše -rekao je Bebica.
Ja da stvarno hoću nešto sa njom bilo bi drugačije. Ja bez pola muke njima pravim probleme

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je hteo da kaže da bi još više išao za mnom da mu se sviđam ali nije tako. Ljudi ne shvataju to na pravi način -rekla je Teodora.
Mentolu jedan, glup si kao tri ku*ca, nema potrebu ja da radim bilo šta. Ti ne možeš da shvatiš, ja da hoću ja bih nešto radio, jel treba da ti crtam -rekao je Gačić
Ovakve stvari ne može prijatelj da komentariše, da dolivam ulje na vatru nekome indirektno samo da bi mene iznervirao. Ja to pokušavam da objasnim Teodori tri meseca -rekao je Bebica.
Gačić to radi perfidno, kad se završi emisija ti neka Teodori se nasmešiš i dobaciš joj nešto, itekako radiš neke stvari smišljeno -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.